Skip to content

Activiteiten

WAT WIJ AANBIEDEN

L&T Transport B.V. staat al ruim 30 jaar garant voor kwaliteit voor het transport van stukgoederen, temperatuur gevoelige en gevaarlijke goederen.

Transport

Door gedegen opgeleide chauffeurs die zowel, de Nederlandse, Duitse, Franse en Engelse taal machtig zijn komen uw producten altijd op de afgesproken datum en tijd in een onberispelijke staat aan bij uw klanten, wij zien dit niet alleen als onze plicht maar meer nog als een visitekaartje voor uw bedrijf uw klant ziet dat meteen.

Stukgoederen

Of het nu om een doos, pallet of een FTL gaat, Uw goederen zijn bij ons in goede handen wij zullen altijd de meest geschikte vorm van transport voor u zoeken.

Temperatuur gecontroleerd

Ook Uw goederen die gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen zijn bij ons in goede handen sinds 1999 zijn wij ons gaan specialiseren in deze vorm van transport, zowel gekoeld als verwarmd van planten, groente, zuivel, vis tot vlees of hoogwaardige technische producten en medicijnen die op een gelijke temperatuur moeten blijven ze zijn allemaal in goede handen bij L&T Transport van -25° tot + 30°

Gevaarlijke stoffen

Heeft u gevaarlijke stoffen te vervoeren wij weten hoe we hiermee om moeten gaan, zelfs als het gaat om tankcontainers zoals op de foto hierboven bent u bij ons aan het juiste adres. Ook uw temperatuur gevoelige ADR goederen zijn bij ons in goede handen.

Wijntransport van Duitsland en Frankrijk

Wij zijn als transportbedrijf bekend met het vervoer van wijnen vanuit Duitsland en Frankrijk naar Nederland en België. Tijdens extreme weersomstandigheden kunnen wij uw kostbare wijn ook koelen of verwarmen om de kwaliteit te garanderen.

Offerte aanvraag

Via onderstaand formulier kunt u een vrijblijvende aanvraag doen. Wij maken vervolgens een offerte op maat.