OP- EN OVERSLAG

OPSLAG

L&T staat ook voor opslag.
Wij hebben een mooie locatie, op industrieterrein "de Nijverhei",
te Rucphen. Slechts een 3 kilometer verwijderd van de A58.
Een loods van ca. 6000 m2, 7 meter hoog. Geheel voorzien van alarm en sprinklerinstallatie.
Een laaddok staat tot onze beschikking, en een tweetal overheaddeuren.
Momenteel hebben wij nog ongeveer 1000 m2 voor U beschikbaar, voor een kortere of langere periode.
Bent U benieuwd naar onze tarieven?
Vraag vrijblijvend een offerte via mail

OVERSLAG

Ook overslag behoort tot de mogelijkheden.
Stel: U heeft een aantal wagens in de buurt van Etten-Leur, en deze wagens moeten omgeladen worden, maar het is te duur om ze terug te halen naar Uw eigen bedrijf. Dan kunnen wij dit voor U in orde maken.
Hiervoor hanteren wij een voordelig uurtarief. Uw chauffeurs kunnen op hun gemak een bakje koffie drinken, terwijl ons kundig personeel zich met het lossen en herbeladen van de wagens bemoeien. Zo snijdt het mes aan twee kanten, enerzijds geniet Uw chauffeur van zijn welverdiende pauze, anderzijds worden Uw wagens gelost en weer geladen.
Ander voorbeeld. Stel: U bent druk bezig met afhalingen in West-Brabant. Plots beseft U, dat Uw wagen een zending aan boord heeft, die met spoed met een andere wagen mee moet, maar deze "buitenland-wagen" komt pas op het einde van de dag, deze kant uit. Ook hiervoor kunt U een beroep op ons doen.
Uw "binnenland-wagen" rijdt simpelweg, even naar Etten-Leur, alwaar hij de bewuste zending kan lossen, die vervolgens weer opgehaald wordt door Uw "buitenland-wagen".