L&T Transport B.V.

Wij kennen de weg

Transport

L&T Transport B.V. staat al bijna 30 jaar garant voor kwaliteit voor het transport van stukgoederen, temperatuur gevoelige en gevaarlijke goederen.

 

Door gedegen opgeleide chauffeurs die zowel, de Nederlandse, Duitse, Franse en Engelse taal machtig zijn komen uw producten altijd op de afgesproken datum en tijd in een onberispelijke staat aan bij uw klanten, wij zien dit niet alleen als onze plicht maar meer nog als een visitekaartje voor uw bedrijf uw klant ziet dat meteen.

Stukgoederen

 

Of het nu om een doos, pallet of een FTL gaat, Uw goederen zijn bij ons in

goede handen wij zullen altijd de meest geschikte vorm van transport voor u zoeken.

 

Temperatuur gecontroleerd 

 

Ook Uw goederen die gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen zijn bij ons in goede handen sinds 1999 zijn wij ons gaan specialiseren in deze vorm van transport, zowel gekoeld als verwarmd van planten, groente, zuivel, vis tot vlees of hoogwaardige technische producten en medicijnen die op een gelijke temperatuur moeten blijven ze zijn allemaal in goede handen bij L&T Transport van -25° tot + 30°

Gevaarlijke stoffen

 

Door de gedegen opleiding van de chauffeurs zijn ADR goederen bij ons in veilige handen, onze chauffeurs hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van het vervoer van gevaarlijke stoffen, zowel met huif auto's als met temperatuur begeleiding voor gevoelige goederen.